Karma není zdarma

 

My sami si vytváříme veškeré situace v našich životech

 

Příčiny skutečně hledejte vždy u sebe, protože kdo chápe karmické zákonitosti, pak moc dobře ví, jak si sám vytváří vlastní problémy. Je to skutečně o našem myšlení. Bez problémů k sobě můžete připoutat negativní události, pokud se vám v hlavě neustále honí znepokojivé myšlenky o nejrůznějších starostech a nepříjemnostech. Pokud jste neklidní a nespokojení, pak přenášíte do jemněhmotného světa tyto negativní emoce, které mohou obsahovat informaci o dané variantě průběhu událostí, pak si tímto postojem „objednáváte“ skutečnou realizaci toho, čeho se obáváte. Stačí k tomu i chvilková myšlenka na negativní úrovni. Nebuďte tedy ze splnění své zakázky Vesmíru smutní, protože jste si tuto situaci „objednali“.

Vaše karmická nádoba může být také přeplněna nekonečným množstvím prožitků, následkem toho pak nebudou události ve vašem životě příliš radostné, i když se budete sebevíc snažit.

Také můžete mít karmický dluh vůči silám neprojeveného světa, a tak váš život může mít podobu neustálého trápení. Tento dluh jste si však vytvořili sami v minulosti.

Dalším příkladem může být to, že máte karmický problém anebo se můžete nacházet v karmickém uzlu a potom nepříjemnosti, které vás provází v životě, vznikají mimo rámec vaší vůle. Jde o to, co jste si vytvořili sami v minulých životech a jejich následky si nesete teprve v tomto životě.

Také je zde varianta, že jste si v tomto životě mohli vytvořit programy, které se vám zakódovaly do podvědomí, jako například peníze=nebezpečí, nezasloužím si je a jiné. Tyto skryté programy vám budou vytvářet překážky na cestě k dosažení vašich cílů bez ohledu na úsilí, které tomu budete věnovat.

Takže možných příčin vzniku negativních událostí ve vašem životě může být několik. Proto je třeba vždy odhalit skutečnou příčinu nebo i více příčin správně. Všechny tyto příčiny lze však charakterizovat stejně, tj. že vy sami jste zdrojem svých problémů. To znamená, že vy sami jste si ve svém životě vytvořili tyto negativní situace. Nečekejte, že za vás někdo vaše problémy vyřeší! Sejme kletbu, srovná vám vaše čakry, udělá hromadný rituál či energetickou očistu, spálí papírek, když vy sami pro to nic neuděláte, pak se svým myšlením a jednáním vrátíte do starých kolejí, tak si ušetřete peníze za takové služby a to zejména u nesprávných lidí. Používejte zdravý selský rozum a dejte na doporučení lidí. Je třeba věřit sám sobě a obracet se k Bohu či víře jen se skutečnou pokorou a upřímností.

NELZE POMÁHAT LIDEM, KTEŘÍ NECHTĚJÍ UDĚLAT SAMI NIC A NEUSTÁLE HLEDAJÍ POMOC JINDE, MÍSTO TOHO, ABY SE ZAMĚŘILI SAMI NA SEBE A PŘIZNALI SI SKUTEČNOU PRAVDU! TOTO VŠE HLÍDÁ VÁŠ KARMICKÝ STRÁŽCE, KTERÝM JE VÁŠ ANDĚL STRÁŽNÝ. Ten vám nejen pomáhá, ale uděluje i karmické lekce k vaší převýchově, která je nutná, abyste mohli duchovně růst a lépe se vám žilo.

Totéž však platí i o pozitivních situacích. Téměř každý člověk si může vzpomenout na jeden nebo několik případů ve svém životě, kdy něco tak moc chtěl a také se mu to splnilo, i když sotva dříve existoval nějaký předpoklad pro takovýto kladný vývoj událostí. Například jste dostali jako dárek věc, na kterou jste si tajně dávno mysleli. Nebo se neočekávaně objevila zajímavá práce, o které se vám jen do té doby zdálo. Případně se vám podařilo vycestovat, aniž byste na to měli prostředky či možnosti.

Když se chystáte zvládnout nějakou důležitou věc ve svém životě, vytváříte si ve své mysli desítky nejrůznějších variant negativního průběhu dané záležitosti a předem si chystáte verzi na svoji obranu a ve skutečnosti naopak dojde k realizaci verze úplně jiné, o níž jste si žádnou představu neudělali. Ale ona se skutečně realizovala, jen jinak.

Pokud si neustále stěžujete na nedostatek finančních prostředků na živobytí a nevěříte si, že byste tolik peněz mohli skutečně vydělat, tak se kruh uzavře, protože jste si sami naprogramovali nedostatek finančních prostředků a tomu odpovídající životní úroveň. Pokud se však z této situace chcete skutečně dostat, pak pochopte, že vám nepomůže nikdo jiný, jen vy sami. Podobných případů, kdy mají lidé pocit chudoby, ublížení nebo nemoci je mnoho. Pochopitelně pak v reálném životě nedostanou to, co by chtěli. Proto je důležité umět za každých okolností myslet pozitivně! Negativně naprogramované myšlení vám nemůže přinést pozitivní výsledek!

Proto vždycky uvažujte pouze o pozitivním vývoji situace, která vás očekává!

Nevyhovuje-li vám zaměstnání a chcete-li vydělávat víc peněz, pak nestačí jen myslet pozitivně, ale i vědět co chci a jak to zrealizovat. Podobné je to i s mnoha dalšími standardními problémy. Pokud jste osamělí, nesmíte se ve svých myšlenkách litovat. Vše je o trpělivosti a u některých lidí se může jednat i o delší časový úsek, než se vše, co si přejí, zformuje do konkrétní podoby, protože čas je relativní. Vaše přání musejí být energická a k jejich realizaci bude třeba učinit i reálné kroky, protože jinak vše zůstane jen na úrovni přání. Většina lidí však energetickou sílu nemá a kromě toho lidé velice často zapomínají, co si toužebně přáli zhruba před půl rokem, rokem nebo i třeba před dvěma lety. Z praxe mám vypozorováno, že tomu odpovídá i fakt, že i když se nějaká pozitivní událost ve vašich životech objeví, nehledá většina lidí spojení mezi její realizací a přáním, které vyslovili již někdy dříve.

Pamatujte na to, že vše se děje tak, jak má být. I když událost proběhne ne zcela podle vašich představ, tak se tím netrapte! Naučte se brát život tak, jak běží. Proč a pro koho je to dobré, to je otázka, na kterou jistě jako já v budoucnu naleznete odpověď. Nezbývá nám nic jiného, než se řídit v našem životě známým výrokem: „Co Bůh činí, dobře činí“.

Je však třeba přitom pochopit, že pokud není vaší prosbě vyhověno, děje se tak jen pro vaše dobro a z vůle vašich vyšších duchovních ochránců, kteří mají například odlišnou představu o tom nejlepším pro vás, a často se může rozcházet s představou vaší.

Moje rada na závěr, která je na vašem zvážení, jak s ní naložíte

Pokud máte pocit, že váš život neprobíhá tak, jak jste si naplánovali, chtěli anebo přáli, aby se realizoval, pak přijměte všechno tak, jak to je, a pokuste se smířit s faktem, že právě tak tomu z nějakého důvodu má být. Postarejte se, aby z vaší mysli i řeči vymizely věty, v nichž je obsaženo odmítání.

S láskou, úctou a pokorou Soňa Sofi.