Finance

ZLATÝ RITUÁL NA PŘIVOLÁNÍ PENĚZ A BOHATSTVÍ

Aby se vám něčeho dostávalo od života, je zapotřebí se tomu vnitřně otevřít. Jakékoli bloky a nevyřešená traumata mohou zapříčinit neúspěch. Od života se vám dostává všeho tolik, kolik srdcem věříte, že si zasloužíte, jak vysoké je vaše sebevědomí a to, jak dovedete ze srdce to samé přát ostatním.

Geniální a nekonečná magická síla slyší vaše srdce. Je-li tam jen velká touha, budete toužit dál, protože tím magické síle říkáte, že toužíte toužit. Chcete-li něco do života získat, prožívejte stejné emoce, jaké budete prožívat, až se vám přání splní. Tím jasně říkáte, co chcete a za čím hodláte směrovat své kroky.

Co bude vycházet z vašeho srdce, to dostanete do života. Pro rituál nejsou myšlenky tak důležité jako emoce, které během toho vyvoláte. Dovedete prožít pocit bohatství? Rituál na přivolání bohatství vám v tom pomůže, protože bude účinkovat neustále a pracovat za vás, i když budete zrovna spát nebo se věnovat jiné činnosti.

CO JE POTŘEBA?

1. Malý látkový pytlík (škapulíř) s vázáním

2. Pyrit

3. Tři kuličky nového koření

4. Zaříkávadlo: „Děkuji za bohatství, které mi přichází do života. Stávám se magnetem pro bohatství, které ke mně neomezeně proudí ve větší a větší míře.“

5. Zlatá nebo zelená svíčka

Počkejte, až se setmí. Zapalte svíčku. Do škapulíře vložte pyrit a přidejte tři kuličky nového koření. Přitom opakujte kouzelné zaříkadlo. Nakonec škapulíř pověste nad vchodové dveře, aby jeho vibrace přivolávalo bohatství do vašeho obydlí. Po třech dnech ho sundejte a dejte si ho pod polštář.

Poté buďte pozorní ke všem nutkáním, které budete mít, protože to už bude působit magická síla a povede vás k vašemu cíli.

S láskou a úctou pro všechny Soňa Výklad karet

PROSÍM PŘEJTE SI REÁLNĚ, NE PŘEHNANÉ SUMY PENĚZ, JEN NA KONKRÉTNÍ VĚCI A NEZBYTNOSTI, KTERÉ POTŘEBUJETE…..PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ S KOUZLENÍČKEM